Duncanma said:

For anyone who has been having trouble from Australia or New Zealand... the network folks tell me the problem has been resolved. Can you test again and let us know what you see?

Hi Duncan,

 

I still have this same problem occur. Like the others, it's been happing for a few days now, the route seems pretty much the same as other posters. I am also using Optus/Melbourne, Australia.

 

> tracert mschannel9.vo.msecnd.net

 

Tracing route to mschannel9.vo.msecnd.net [70.37.159.160]
over a maximum of 30 hops:

  1     1 ms     1 ms     1 ms  c******.lowrp2.vic.optusnet.com.au [211.28.201.52]
  2     *        *        *     Request timed out.
  3    10 ms    10 ms    20 ms  meb3-ge2-0-4.gw.optusnet.com.au [198.142.160.9]

  4     9 ms    10 ms     9 ms  xe-3-1-0.md12.optus.net.au [119.225.15.1]
  5     *        *        *     Request timed out.
  6    11 ms    11 ms    10 ms  GigabitEthernet4-5.lon42.Melbourne.telstra.net [139.130.96.89]
  7    14 ms    10 ms    10 ms  TenGigabitEthernet0-12-0-2.exi-core1.Melbourne.telstra.net [203.50.80.1]
  8    25 ms    24 ms    25 ms  Bundle-POS1.chw-core2.Sydney.telstra.net [203.50.6.13]
  9    26 ms    33 ms    23 ms  TenGigabitEthernet7-1.chw51.Sydney.telstra.net [203.50.20.194]
 10    24 ms    25 ms    27 ms  micros20.lnk.telstra.net [139.130.254.78]
 11     *        *        *     Request timed out.
 12    25 ms    25 ms    23 ms  cds53.syd9.msecn.net [70.37.159.160]

 

Note: I blanked out the hostname on the first line.

 

Thanks for replying to this thread.