MSDN Sommarpratare - Magnus Mårtensson, Dotway

Play MSDN Sommarpratare - Magnus Mårtensson, Dotway
Sign in to queue

Description

Bland annat kommer vi hinna med att prata om konferensen Øredev, där jag är med och jobbar på programmet, och om communityn ALT.NET Oresund som är en ny community i Öresund. På den tekniska sidan pratar jag om Managed Extensibility Framework. Jag är en av coordinators för communityfeedback utav MEF contrib (.NET Framework 4). MEF löser alla dina extensibility problem redan idag. Dessutom hinner vi med att prata lite om Microsofts moln Windows Azure. Jag kan alltid nås på någon av följande URIs: Techie.notepad min blog, @noopman min Twitter eller Dotway där jag jobbar.

Spotify spelarlista
Det här blev en helt galen musikblandning med tunga influenser från 80-talet. Jag lyssnar verkligen på det mesta inom musik. Personligen vill jag ha ljud omkring mig och sätter alltid på radion om det blir tyst: spellista.

MSDN och TechNet Sommarpratare – ett uppfriskande program där du får lyssna på personliga reflektioner kring teknik och utveckling direkt i hängmattan.Embed

Download

Download this episode

The Discussion

Add Your 2 Cents