GBO - Klottersanering med av WPF, Silverlight och Bing Maps

Play GBO - Klottersanering med av WPF, Silverlight och Bing Maps
Sign in to queue

Description

Teknik: WPF, Silverlight, SQL Server, Merge replikering, LINQ , GPS, Bing Maps,WCF, WIA Lib

Clean City Tracking System sluter cirkeln mellan staden och saneringsföretagen. CCT är en”Software As A Service” lösning där uppdragsgivare, samverkansföretag och uppdragstagare kan samarbeta, återanvända data och följa arbetsflödet från början till slut.
GBO har sedan 2006 utvecklat programvaror i .NET Framework 3.0 (idag 3.5SP1). Övergången vi gjorde 2006, från .NET Framework 2.0 <-> Adobe-Flash till WPF .NET FW 3.0, var ett naturligt steg framåt med många nya möjligheter som även effektiviserade vår utvecklingsprocess avsevärt, säger Stanley Broo på GBO Systems.

TV4 Stockholm 2009-05-04
"-Konkret handlar det om att från tusen kronor för en papperskorg så driver vi nu fall där det handlar om 50-60Kvm och därmed också 50-60 tusen kronor, säger Claes Thunblad (chef klottergruppen Trafikkontoret).

Dan Östman (chef polisens klottergrupp): "-Tidigare har man blivit fäld enbart för det man blivit gripen för.

Idag med den bevisningen vi har och med den metodikt vi arbetat fram så kan vi även fälla gärningsmän för det dem inte blivit gripna för."

Dagens Nyheter 2008-11-07 23:11
”Med hjälp av en central enhet som styr entreprenörerna som har handdatorer för att göra polisanmälningar och rapportera om ur arbetet fortskrider ser Ulrika Österlund och Lotta Larsson på Trafikkontoret Stockholm till att 24-timmarsregeln följs. Det gör den till 90-95 procent.”

Ser mer on denna referens på www.gbo.se

Kontakt: Stanley Broo, GBO Systems AB; Anders Wedahl, Microsoft

Embed

Download

Right click to download this episode

The Discussion

Add Your 2 Cents