MSDN Radio 20 Dec - Deep Dive Azure

Download

Right click “Save as…”

  • MP3 (Audio only)

I det här avsnittet av MSDN Radio har jag sparat en liten julklapp som jag vill ge er. Det är en intervju med Sriram Krishnan, Program manager för delar av Azure, som jag gjorde för några veckor sedan.

Book cover of Programming Windows AzureSriram har skrivit en av de mest populära böckerna om Azure och, enligt mig, den bästa boken som just nu finns för Azure, Programming Windows Azure.

Jag kan också meddela att Sriram kommer att delta på TechDays i Örebro den 29-30 Mars.

Tags:

Follow the discussion

  • Oops, something didn't work.

    Getting subscription
    Subscribe to this conversation
    Unsubscribing
    Subscribing

Comments closed

Comments have been closed since this content was published more than 30 days ago, but if you'd like to continue the conversation, please create a new thread in our Forums, or Contact Us and let us know.