Min Pension övervakar sina tjänster med hjälp av Visual Studio Test Edition

Play Min Pension övervakar sina tjänster med hjälp av Visual Studio Test Edition
Sign in to queue

Description

Teknologi: Visual Studio Test Edition 2008
Min Pension sitter som en spindel i nätet för att ge oss svenskar en samlad bild av vår pension. Detta innebär att de är väldigt beroende av andra leverantörers tjänster för att kunna göra sammanställningen. För att säkerställa att alla leverantörers tjänster verkligen kan göra detta har Min Pension, tillsammans med bland annat Lights Inline, tagit fram funktioner för att verifiera och övervaka leverantörernas tjänster. Detta gör det bland annat med hjälp av Microsoft Visual Studio Test Editon och speciellt dess lasttestverktyg.

Kontakt: Anders Lundström, Min Pension; Bo Svensson Lights In Line; Dag König, Microsoft

Embed

Download

Download this episode

The Discussion

Add Your 2 Cents