iCore - En av pionjärerna på Windows Workflow Foundation

Play iCore - En av pionjärerna på Windows Workflow Foundation
Sign in to queue

Description

Teknik: Windows Workflow Foundation 3.5

iCore Solutions utvecklar och säljer paketerade lösningar för affärsintegration, iCore Integration Suite. I programsviten finns en Enterprise Service Bus (ESB), iCore Process Server, och ett stort antal paketerade Adapters och även möjlighet för partners och slutkunder att utveckla egna adapters. Bland specialiteterna finns adapters till affärsystem såsom Movex/M3, IBS, Jeeves, AX och NAV. B2B/EDI Adaptern underlättar uppsättning av EDI-meddelanden för elektronisk affärskommunikation.  iCore samarbetar och levererar även Adapters till andra integrationsplatformar, inklusive Microsoft och IBM. Deras system säljs primärt via partnerkanal i över 20 länder och dagsläget har de över 500 olika slutkunder.

iCore valde Microsoftteknologi när de startade utvecklingen av iCore Integration Suite för 10 år sedan. Sedan har de följt med i teknikväxlingen som Micorsoft driver.

För att få sitt Adapterramverk flexibelt och lätt att förändra vald iCore att basera detta på Windows Workflow Foundation som motor för sina adapters. Innan Microsoft releasade WF hann iCore utveckla ett eget ramverk, som dock övergavs då man uppskattade flexibiliteteten i WF. Ett beslut som de inte ångrat.

 

Kontakt: Håkan Holm, iCore; Dag König, Microsoft

Embed

Download

Right click to download this episode

The Discussion

Add Your 2 Cents