Web Services Interoperability using WCF and Project Metro

Play Web Services Interoperability using WCF and Project Metro
Sign in to queue

Description

In deze sessie zullen we behandelen hoe je in een multi-platform omgeving interoperability kunt bereiken tussen services gebouwd op het Microsoft platform en services die leven in de Java Enterprise wereld. We gebruiken Metro, het Sun Web Service Interoperability initiatief en Windows Communication Foundation (WCF). We demonstreren hoe je met behulp van Metro en WCF een Java web applicatie kunt laten praten met .Net services en vice versa. Verder zullen we ingaan op een aantal problemen waar je in de pratijk tegenaan zult lopen als je dit soort dingen gaat maken en hoe je deze oplost. We kijken tevens naar de mogelijkheden en onmogelijkheden van de huidige stand van de techniek.

Opmerking: De kwaliteit van de powerpoint/demo stream is helaas niet super goed, zodra we een betere kwaliteit hebben zetten we deze online. Excuus voor het ongemak.

Deze video is opgenomen tijdens de DevDays in Den Haag in juni 2009. DevDays is het grootste evenement op het vlak van softwareontwikkeling en -architectuur in Nederland. Duizenden development professionals bezoeken dit jaarlijkse evenement om in twee dagen weer volledig op de hoogte te zijn van alle ontwikkelingen op hun vakgebied.

Embed

Download

Download this episode

The Discussion

Add Your 2 Cents