At bygge enterprisey web apps som en hipster

Play At bygge enterprisey web apps som en hipster
Sign in to queue

Description

Azure-platformen har med nogle af de nyeste tilføjelser bevæget sig ind på et territorium, hvor man pludselig kan konkurrere med agile teknologier med superlav friktion som f.eks. Ruby og node.js på Heroku, Joyent m.fl. Samtidig har Azure dog en seriøsitet og en tyngde, som gør at man som udvikler, IT-afdeling eller CIO bliver nødt til at tage det alvorligt. Til denne session vil vi demonstrere hvordan vi har flyttet et kritisk distribueret system til Azure, hvordan vi laver continuous delivery med Git deploy, samt hvordan vi gør systemet super-stabilt og forbinder det med omverdenen vha. Azure Service Bus. Vi vil fortælle om de udfordringer vi har mødt undervejs, samt komme med et par gode råd til libraries og frameworks, som går godt i spænd med Azure.

Formål: Se et eksempel fra den virkelige verden på hvordan et meget seriøst system kan bygges og deployes på smidig vis.

Day:

2

Level:

300

Code:

AZ305

Room:

Sal 8

Embed

Download

Download this episode

The Discussion

  • User profile image
    kenned

    Virkelig godt oplæg, interessant, relevant og et fint teknisk niveau (for mig). I al ubeskedenhed vil jeg gerne have fingrene i dine slides og demoeksempler.

Add Your 2 Cents