Introduktion til Windows Azure for IT Professionelle

Play Introduktion til Windows Azure for IT Professionelle
Sign in to queue

Description

Windows Azure - Et omfattende sæt værktøjer og services der gør dig i stand til hurtigt at bygge, levere og drive applikationer og apps på tværs af et globalt netværk af datacentre administreret af Microsoft.

I denne session introducere vi hvad Windows Azure infrastruktur services kan bruges til og går i dybden med hvordan virtuelle maskiner, Storage og Azure Network fungere og hvad der skal til for at komme i gang.

Sessionen omhandler også en introduktion til hvordan man kan administrere Windows Azure med System Center løsningen og hvordan Windows Azure kan bruges som en udvidelse til sit eget datacenter og derved skabe en hybrid løsning.

Kom og hør om alt dette i denne tekniske session der også vil byde på en masse praktiske demonstrationer og eksempler fra hvordan andre benytter Windows Azure

Formål: Lær om Windows Azure virtuelle servere, storage og netværk.
Bliv introduceret til administrationsværktøjer for Windows Azure.
Lære om hvordan Windows Azure kan bruges sammen med eget datacenter

Day:

2

Level:

300

Code:

DA303

Room:

Sal 1

Embed

Download

Download this episode

The Discussion

  • User profile image
    RasmusH

    Kære Campus Days deltager. Vi glæder os til at fortælle om hvorfor Microsoft mener at Windows Azure kan bidrage til IT driften og al teknikken der skal til at få det til at virke. Har du nogen spørgsmål til sessionen eller er der noget særligt du gerne vil høre om, så skriv til os her.

    Vi ses på Campus Days!

    \Rasmus

Add Your 2 Cents