Automatiserede SharePoint Deployments

Sign in to queue

Description

Har du brug for at automatisere dine SharePoint deployments? Arbejder du med SharePoint 2010, 2013 eller SharePoint Online? Denne session giver dig indblik i, hvordan du kan bruge open-source projektet SPSD (SharePoint Solution Deployer) fra Codeplex til at få styr på dine SharePoint deployments.

SPSD er skrevet i PowerShell og har mange udvidelsesmuligheder. SPSD har en fleksibel og let genbrugelige XML konfiguration, som nemt kan deploye til diverse udviklings- og staging miljøer. Siden 2012 har SPSD været brugt til at deploye mange SharePoint løsninger.

Sessionen giver et overblik over SPSDs features, og gennemgår detaljeret konfigurationsmulighederne. Undervejs viser jeg deployment af WSP pakker, SPA (single page application) og SharePoint 2013 workflows.

Vi tager et dybere kig i udvidelsesinterfacet, og mulighederne for at du kan tilpasse SPSD til dine behov. SPSD ligger på GitHub, og alle kan bidrage til projektet.

Til sidst kigger vi på integration i Visual Studio og Team Build.

Sessionen giver dig en introduktion til de typiske udfordringer ved SharePoint deployments, og et overblik over open-source værktøjet SPSDs muligheder og begrænsninger for at afhjælpe disse. Efter sessionen kan du direkte gå i gang med at bruge det til egne projekter, og du har fået inspiration til, hvordan du får mest ud af værktøjet.

Day:

1

Level:

300

Code:

Prod3004

Room:

Sal 4

The Discussion

Add Your 2 Cents