Enterprise Mode for Internet Explorer 11 Forbedret webapp og website kompatibilitet

Sign in to queue

Description

Med Enterprise Mode for Windows Internet Explorer 11 har Microsoft givet os langt bedre et værktøjer og muligheden for håndtere kompatibilitet på en meget dynamisk måde med central management. Vi vil i løbet af sessionen grave ned i lagene for Enterprise Mode for Windows Internet Explorer 11 og vise hvordan du kan håndtere kompatibilitet i den seneste version af Internet Explorer og gøre dig uafhængig af ældre browsere og give dine brugere den samme browserversion på alle platforme.

 Enterprise Mode for Internet Explorer 11 (EMIE) er et sæt af kompatibilitetsindstillinger i browserkonfigurationen, der er designet til at emulere Internet Explorer 8. Med Enterprise Mode for Internet Explorer 11 har it-afdelingen dermed endelig fået en mulighed for at give brugerne samme oplevelse på tværs af platforme ved at opgradere Microsoft Internet-browser til den nyeste version i hele virksomheden og samtidigt håndtere kompatibilitet med ældre webapplikationer i langt højere grad end tidligere på en langt mere smidig måde.

Day:

3

Level:

300

Code:

Win30011

Room:

Sal 5

The Discussion

 • User profile image
  dotJesper

  Hi all.

  It is Sunday afternoon and it is time to finalize the slide deck and demo environment for the Microsoft Campus Days 2+14 session on Enterprise mode for Internet Explorer 11.

  Do you have any specific questions or comments you want me to address, please feel free to add a comment here.

  See you at Campus days

  --Jesper Nielsen

Add Your 2 Cents