Continuous Delivery med Azure och Visual Studio Online

Play Continuous Delivery med Azure och Visual Studio Online
Sign in to queue

Description

Som utvecklare är det ofta självklart att kodandet är den viktigaste aktiviteten i projektet. Men om inte funktioner för releaseplanering, källkodshantering, deployment och testning finns på plats så är det vanligt att dessa aktiviteter tar en stor del av utvecklingsarbetet. Continuous Delivery är ett synsätt där vi implementerar lösningar för att säkerställa snabba leveranser av god kvalitet och Azure och Visual Studio 2015 har mängder av funktioner som underlättar arbetet.

Kom till en mycket praktisk presentation där vi visar vad Continuous Delivery är genom att sätta upp en komplett lösning som automatiskt tar kod till produktion. Visual Studio 2015 sviten har ett helt nytt byggsystem och stora uppdateringar kring release management, deployment och automatiserad testning som gör plattformen ännu bättre. För att så snabbt och enkelt som möjligt tillgodogöra oss dessa koncept kommer vi använda molnplattformarna Azure och Visual Studio Online, med dessa kan vi flytta utvecklingsplattformen till molnet och få helt nya förutsättningar för snabbare releaser.

Så missa inte denna chans att vara en av de första att se en komplett Continuous Delivery lösning byggd på den senaste Microsoft tekniken!

Day:

1

Embed

Download

Download this episode

The Discussion

Add Your 2 Cents