Hoe niet te eindigen in Davy’s bar

No media available

The recording for this session is not yet available

Tijdens een wandeling in Ierland realiseerden wij ons dat het Microsoft Competence Centre van Achmea niet moest eindigen in Davy’s bar: een metafoor voor het alsmaar terugkijken naar vroeger toen alles beter was. Wij kijken naar de stappen die het Microsoft Competence Centre moe(s)t zetten na een organisatieverandering om te groeien in onze volwassenheid van Application Lifecycle Management en om een high performing agile Microsoft afdeling te worden.

In deze sessie vertellen wij hoe we bij Achmea met de volgende vragen bezig zijn: Hoe optimaliseren wij ons voortbrengingsproces met behulp van TFS 2010? Welke ALM artefacts en processen moeten wij implementeren om te standaardiseren en kwaliteit en hergebruik te verhogen? Wat zijn onze lessons learned, welke uitdagingen zijn er nog en hoe zien wij de toekomst?

Aan het einde van deze sessie weet jij wat jouw organisatie moet doen om kwaliteit te verhogen, te standaardiseren en te voorkomen dat je je verdriet gaat wegdrinken in Davy’s bar.

Follow the discussion

  • Oops, something didn't work.

    Getting subscription
    Subscribe to this conversation
    Unsubscribing
    Subscribing

Comments closed

Comments have been closed since this content was published more than 30 days ago, but if you'd like to continue the conversation, please create a new thread in our Forums, or Contact Us and let us know.