Coffeehouse Post

Single Post Permalink

View Thread: A New Riddle
  • Lee_Dale

    Each man actually paid $8.33 as $25 / 3 = $8.33

    Add a $1 refund = $9.33

    $9.33 * 3 = $28 

    $28 + $2 = $30

    Just in case anyone was struggling Smiley

    Although I preferred my original answer of the hooker's tip...