Coffeehouse Thread

16 posts

Does this site work for you in IE9?

Back to Forum: Coffeehouse
  • dentaku

    Does this site work for you other 9ers in IE9?
    http://www.massivesynth.com/tutorials/hidden-modulators-native-instruments-massive/
    The layout seems to work and all the images show up but all the text is mostly I and V with a bit of punctuation.
    If I copy and paste the scrambled text into something it's readable.

    The Twitter site does the same thing for me in IE9 but I don't really care about Twitter.

  • vesuvius

    Loads instantly in Firefox, but takes 30 seconds in IE9, Windows 7 Os

  • Maddus Mattus

    no

  • Proton2

    Looks ok in ie10 CP.

  • Harlequin

    Looks fine for me in IE9/Win7.

    It's your site?

  • Maddus Mattus

    on home computer, takes a while to load, but then shows up.

  • JoshRoss

    http://www.massivesynth.com/wp-includes/js/comment-reply.js?ver=20090102

    The above took 21 seconds to load*, and held everything else up.

    *Source F12 developer tools

    -Josh

  • harlock123

    Well It took a while and parts of the page did not come up, with regions of White on the black background next to the Like us on Facebook and in the comments section

    Loads on Chrome and Firefox though, Windows 7 64 bit latest IE9 fully patched...

     

     

  • BitFlipper

    It loads (slowly) for me in IE 9 Windows 7 x64, but eventually displays properly. I tried it multiple times in validator.w3.org, but keep getting this error:

    500 Can't connect to www.massivesynth.com:80 (connect: timeout)

  • magicalclick

    It loads in 3 seconds and no problem for my IE9 on Win7. No sure what kind of problem you are talking about. Do I need to download the Modulator or something?

    Leaving WM on 5/2018 if no apps, no dedicated billboards where I drive, no Store name.
    Last modified
  • Escamillo

    @dentaku:

    Loads fine in both IE9 and Chrome for me, with no speed advantage to either browser.

  • dentaku
  • magicalclick

    @dentaku:

    I tried both

    IE9 32Bits and IE9 64Bits on my Win7 64Bits. All looks fine. But, today, the server is very slow. I also tried F12 using different IE7, IE8, and different document mode including Quirks Mode. All looks fine.

    The site's performance is unstable, that's for sure.

    I think there is something wrong with their JS. After I disable JS on IE9, it is back to 3 seconds load time.

    How about show us the source code of the page?

    Leaving WM on 5/2018 if no apps, no dedicated billboards where I drive, no Store name.
    Last modified
  • dentaku

    How about show us the source code of the page?



    It's not my site. I just keep finding interesting stuff on it but the text is unreadable unless I copy and paste it somewhere else or go to View/Style/No Style.

  • magicalclick

    , dentaku wrote

    *snip*

    It's not my site. I just keep finding interesting stuff on it but the text is unreadable unless I copy and paste it somewhere else or go to View/Style/No Style.

    So, it seems like you have problem with the CSS style? Have you tried resetting IE9?

    Also the performance is strange, I just open my FB IE9 and run the URL and it comes out in 3 seconds. But, after my first visit, it becomes very slow to load. The site is terrible. (Oh, did this again and fast again.... word.....)

    Leaving WM on 5/2018 if no apps, no dedicated billboards where I drive, no Store name.
    Last modified
  • Blue Ink

    @dentaku: That looks like a bad font to me. If the site uses some web font, maybe you got a limited range for some reason, or it's just broken. If you didn't try to clear your browser cache yet, that's the first thing I would suggest.

Comments closed

Comments have been closed since this content was published more than 30 days ago, but if you'd like to continue the conversation, please create a new thread in our Forums, or Contact Us and let us know.