Site Feedback Thread

8 posts

Can't Sign in with Chrome

Back to Forum: Site Feedback
  • User profile image
    DCMonkey

    Ever since a few days ago I've been unable to sign in with Chrome. Clicking "Sign In" does the usual redirect to Live ID and back to c9 but without signing me in. Clearing cache and cookies didn't help. First this was happening just on my home machine which always had a problem remembering to keep me signed in between session. Now it's happening on my work machine. Logging in via IE seems to work fine.

    Chrome just had an update on the 25th so I imagine that may have been the trigger, but why I don't know...

     

  • User profile image
    DCMonkey

    Note I don't seem to be having any problems staying logged into other LiveID-using sites.

  • User profile image
    Craig_​Matthews

    Same here - haven't been able to sign into channel 9 for about a week now when using Chrome. My testing indicates this:

    Works fine in Safari.
    Works fine in Chrome for iOS
    Problem occurs both on Chrome for Windows and Chrome for OSX

  • User profile image
    Geoffreyk

    We are reproducing it too. Working on it and will let you know when we fix it.

  • User profile image
    Geoffreyk

    Fixed. (Posting this from Chrome)

    Thanks for the heads up.

  • User profile image
    DCMonkey

    Works for me too. Thanks.

  • User profile image
    Craig_​Matthews

    All good here too both Chrome/OSX and Chrome/Windows. Awesome, thanks for getting this fixed!

  • User profile image
    KamranMackey

    Thank you very much for getting this fixed.  Smiley

Comments closed

Comments have been closed since this content was published more than 30 days ago, but if you'd like to continue the conversation, please create a new thread in our Forums, or Contact Us and let us know.