Tech Off Thread

6 posts

Forum Read Only

This forum has been made read only by the site admins. No new threads or comments can be added.

Slow down Flip 3D and minimize effects in Vista?

Back to Forum: Tech Off
  • User profile image
    dentaku

    I remember being able to slow down the minimize effect and the Flip-3D effect by pressig a special key way back in the Longhorn betas.

    Is this still possible in Vista build 5600?

  • User profile image
    littleguru

    Seems like it is not possible anymore. I tried a lot combinations... When pressing windows button + tab + ctrl you get flip 3d in a way that you can release the buttons without leaving flip 3d...

  • User profile image
    stevo_
  • User profile image
    dentaku

    stevo_ wrote:


    At first I though it didn't work but I though about it and realized that I would have to log off and log back on to have it take effect.
    Thanks, it works now (even though it's useless and just for testing purposes).

    I also noticed someting weird when I tried to go to that site.
    In IE6 with XP I copied and pasted that address into the browser and it worked just fine.

    In IE7 with Vista it just automatically adds an extra http:// to it and tries to search for the address instead of just going directly to the site.

    I'm guessing it happened because it's an .aspx and not an .html?

  • User profile image
    Cannot​Resolve​Symbol

    dentaku wrote:
    
    stevo_ wrote: http://shellrevealed.com/forums/thread/3362.aspx



    At first I though it didn't work but I though about it and realized that I would have to log off and log back on to have it take effect.
    Thanks, it works now (even though it's useless and just for testing purposes).

    I also noticed someting weird when I tried to go to that site.
    In IE6 with XP I copied and pasted that address into the browser and it worked just fine.

    In IE7 with Vista it just automatically adds an extra http:// to it and tries to search for the address instead of just going directly to the site.

    I'm guessing it happened because it's an .aspx and not an .html?


    IE is copying some kind of special character in there.... I don't know why.  It doesn't show up in the html source.

    Image Hosted by ImageShack.us

  • User profile image
    dentaku

    CannotResolveSymbol wrote:
    
    dentaku wrote: 
    stevo_ wrote: http://shellrevealed.com/forums/thread/3362.aspx



    At first I though it didn't work but I though about it and realized that I would have to log off and log back on to have it take effect.
    Thanks, it works now (even though it's useless and just for testing purposes).

    I also noticed someting weird when I tried to go to that site.
    In IE6 with XP I copied and pasted that address into the browser and it worked just fine.

    In IE7 with Vista it just automatically adds an extra http:// to it and tries to search for the address instead of just going directly to the site.

    I'm guessing it happened because it's an .aspx and not an .html?


    IE is copying some kind of special character in there.... I don't know why.  It doesn't show up in the html source.

    Image Hosted by ImageShack.us


    I noticed that too. If I put my pointer before the http and press backspace it deletes the invisible character ( it's completely invisible to me and not a square) and it works.
    Weird Perplexed

Conversation locked

This conversation has been locked by the site admins. No new comments can be made.