Tech Off Thread

7 posts

Achewood RSS feed oddity

Back to Forum: Tech Off
  • NeoTOM

    Okay, so on any other system, going to http://www.achewood.com/rss.php yields a valid RSS feed. But, for some reason, on my Windows XP partition, it comes out like this:



    I've checked my Internet Options and there's nothing different in the advanced settings from the options of a computer this works on. When I start IE7 without Addons it still shows up like this. When I copied the working feed file from my Vista partition into the XP Feeds folder, XP started grinding 100% CPU on winlogon.exe for several hours, to the point where I had to do a cold reboot into Vista to delete it, which made the system run fine again (except that my peripherals weren't recognized for some reason).

    What is going on?

    EDIT: Oh, the irony!





    This happens with the button at the bottom of the page, too. It works with the feed provided by the RSS icon on the IE7 toolbar.

  • littleguru

    Seems like the IE7 RSS Reader is broken... I tried the feed url and it worked nicely.

  • NeoTOM

    littleguru wrote:
    Seems like the IE7 RSS Reader is broken... I tried the feed url and it worked nicely.


    Yes, I established that. I want to figure out what's wrong.

  • Cannot​Resolve​Symbol

    Any add-ons installed?

    You may want to try the "Reset Internet Explorer Settings" button on the advanced tab of Internet Options.  If that doesn't clear it up, there may not be much that you can do.

  • NeoTOM

    NeoTOM wrote:
    I've checked my Internet Options and there's nothing different in the advanced settings from the options of a computer this works on. When I start IE7 without Addons it still shows up like this.


    More situations:

    http://overcompensating.com/INDEX.XML

    Info icon Internet Explorer cannot display this feed
      Internet Explorer cannot display this feed because it uses an unsupported communication protocol.
     
    This only occurs if I go to it via the little orange toolbar icon from http://www.overcompensating.com. It gets a 404 if I follow the above link.

  • NeoTOM

    Okay, what the hell:



    (Yeah, I've started test driving the Zune style- I think I'm probably going to go back to the Media Center Royale because ORANGE START = BARF BARF)

    EDIT: I should probably note that, apart from the RSS feeds mentioned in this thread, IE7 does feeds just fine. It's just Achewood, Rory, and non-broadcasted Channel 9 feeds.

    MORE SYMPTOMS: Huh. From the links at the bottom of Garry's main page (and the ones in this post), this feed doesn't work (shows up as source) but this one does. Also, all feeds work when accessed by the little orange button in IE7.

  • NeoTOM

    I don't know if this is related, but I keep seeing feeds such as this one and this one showing up as newly updated, but when I click it it just shows me a post from as far back as January marked as unread. (It tends to be the same ones.)

    I'm posting this to the IE7 support newsgroup.

Comments closed

Comments have been closed since this content was published more than 30 days ago, but if you'd like to continue the conversation, please create a new thread in our Forums, or Contact Us and let us know.