Site Feedback Thread

11 posts

Server Timeouts

Back to Forum: Site Feedback
  • User profile image
    Dr Herbie

    I started a thread over in the Coffeehouse asking if anyone else was seeing this, but apparently not.

     

    I keep getting request timeout errors for C9 for periods of up to 45 minutes:

     

    29 Dec 2009: 08:15 to 09:00 GMT

    29 Dec 2009 15:45 to 16:05 GMT

    30 Dec 2009 08:27 to 08:44 GMT

     

    I shall keep recording these timeouts for a while to see if there's a pattern -- is there a maintenance/backup schedule twice a day that is slowing the server(s) to a standstill?

     

    Herbie

  • User profile image
    figuerres

    i have seen it also, not sure when it started but .....  just the ie can't connect to site screen.

  • User profile image
    Dr Herbie

    31 Dec 2009 - 08:15 to 10:00 GMT  1 hour 45 minutes of timeout responses.

     

    Herbie

     

  • User profile image
    CplCarrot

    Dr Herbie said:

    31 Dec 2009 - 08:15 to 10:00 GMT  1 hour 45 minutes of timeout responses.

     

    Herbie

     

    Same from here

  • User profile image
    Dr Herbie

    3rd Jan 2010 - 08:05 to ~08:40 GMT  35 minutes of timeout responses

     

  • User profile image
    Dr Herbie

    Dr Herbie said:

    3rd Jan 2010 - 08:05 to ~08:40 GMT  35 minutes of timeout responses

     

    08th Jan 2010 ~08:45 to ~09:08

     

    Herbie

  • User profile image
    Dr Herbie

    Dr Herbie said:
    Dr Herbie said:
    *snip*

    08th Jan 2010 ~08:45 to ~09:08

     

    Herbie

    11th Jan 1020 08:00 to ~08:15 GMT

     

  • User profile image
    Duncanma

    Dr Herbie said:
    Dr Herbie said:
    *snip*

    11th Jan 1020 08:00 to ~08:15 GMT

     

    Thanks for these, and for the patience to keep putting them in. I know that servers in our cluster have gone down for the amounts of time you are seeing, but I don't understand why you are just being sent along to another node.

  • User profile image
    Dr Herbie

    Duncanma said:
    Dr Herbie said:
    *snip*

    Thanks for these, and for the patience to keep putting them in. I know that servers in our cluster have gone down for the amounts of time you are seeing, but I don't understand why you are just being sent along to another node.

    Had another long one this morning -- ~08:19 until ~09:11 GMT

     

    They're at roughly the same time every day -- what is it that's taking a server out?

     

    Herbie

     

  • User profile image
    Dr Herbie

    Dr Herbie said:
    Duncanma said:
    *snip*

    Had another long one this morning -- ~08:19 until ~09:11 GMT

     

    They're at roughly the same time every day -- what is it that's taking a server out?

     

    Herbie

     

    Still happening: ~08:30 until past 09:00

     

    Herbie

  • User profile image
    Bas

    It's an unending circus of timeouts, downtime and AddPost failed messages. For the love of God, fix this forum.

Comments closed

Comments have been closed since this content was published more than 30 days ago, but if you'd like to continue the conversation, please create a new thread in our Forums, or Contact Us and let us know.